Organiseer een benefiet ten voordele van "Samen tegen Reuma"

Speel je in de plaatselijke fanfare of voetbalploeg of ben je lid van een jeugdbeweging en wil je een maatschappelijk goed doel steunen, dan ben je mogelijk onze man/vrouw die ons kan verder helpen. Organiseer een BBQ, een taartenverkoop,
een kaart-avond, het maakt niet uit wat, elk initiatief zal ons verder helpen en elke eurocent is welkom.

Enkele voorbeelden:

- De moeder van een reumapatiënt verkoopt sinds jaren zelfgemaakte calligrafie kaarten op de markt en draagt zo bij tot het sensibiliseren en financieren van het fonds.
Ze stort regelmatig 500 € op de rekening van het FWRO. Het is vooral een bewijs dat zelfs één persoon in staat is tot grootse dingen. 

- MARKANT Brugge organiseerde een benefiet concert (trio Carpe Diem) ten voordele van het FWRO.

- 140 vrienden van een reumapatiënte hebben een ‘Reumantische’ benefiet (wokbuffet, optreden ‘Low Budget’ en muziek van DJ Soete) georganiseerd. Naderhand schonken ze 1500 € aan het FWRO.

- In 2011 was er ook een benefiet golftornooi in Noorderwijk. Het was een initiatief van patiënte Nicole Danis, die samen met voorzitter van golfclub “Witbos” Louis Buermans,
zorgde voor een ongelooflijke prestatie waardoor er € 24500 opgehaald werd, centen die gebruikt zullen worden voor het verdere onderzoek naar bindweefselziekten.

Music For Life: De warmste week

Registreer net als de Olmense Zoo en Good shape uw actie op www.musicforlife.be en doe

- De Olmense Zoo verloopt een pakket van 5 kerstkaarten aan 10euro. De opbrengsten gaan integraal naar het Fonds voor Wetenschappelijk Reuma Onderzoek (FWRO)

- Good Shape Health & Fitnesscenter in Wachtebeke organiseert op 7 december om 13u00 een 24uurs Spinningmarathon ten voordele van het FWRO
Schrijf u in en fiets met hen mee!